Eriks delicatessen

Smaakvolle delicatessen uit Amsterdam Oost

ssi
ssi2

Klant

Erik’s selection

 

De wens van Erik

“De relatie met onze grootste klant bestendigen”

Er ligt een heleboel kennis en mogelijkheden voor het oprapen bij een grote en belangrijke klant. Nu deze klant explosief is gegroeid, hebben andere partijen moeite om aan hun vraag en eisen te voldoen. Wij kunnen het productieproces zo inrichten dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunnen blijven leveren en vernieuwen. Hoe brengen we dit over?

 

Onze invulling

Met onze B2B-ervaring kunnen we ons uitstekend verplaatsen in zowel Erik’s Selection als hun klant. We horen de klant goed uit en gaan kritisch in op hun vraagstukken. Met onze kennis van de markt en goede product research weten we vervolgens een beargumenteerd verhaal te maken dat naast inhoudelijk ook visueel sterk en aantrekkelijk is en dat bovendien aansluit bij Erik’s presentatiewijze.

 

Resultaat

Een scherpe presentatie waarin de klant prettig wordt verrast. Erik toont zich een partij die niet enkel levert, maar ook kritisch meedenkt en een visie durft uit te spreken. Voor beide partijen is het verhaal helder, de relatie bestendigd en de blik naar de toekomst uitgesproken.

Meer weten?

Shoot Communications denkt graag met u mee over de invulling van uw
vraag en de stappen om úw product op de Hollandse eettafel te zetten.