Distilleerderij Pronckheer

Signature drinks uit Cothen

pronckheer web
pronckheer web2
pronckheer web3
pronckheer web4

Klant

Distilleerderij Pronckheer

 

De vraag van Inge en Arjan

Een Signature Spirit met je eigen merk of naam, je eigen etiket en type fles: een ideaal product om je zaak beter op de kaart te zetten. Het is een geweldige upgrade en aanwinst voor je restaurant, hotel, cocktailbar, cafÈ of winkelketen. Een uniek hoogkwalitatief en ambachtelijk distillaat dat Pronckheer voor jou kan realiseren. Een alcoholvrije versie, met dezelfde beleving van je Signature Spirit? Ook dat kan!

 

Onze invulling

Samen met onze experts ontwikkel je jouw Signature Spirit. Een boeiend, inspirerend en leuk proces. Aan de hand van proeftesten maken we jouw exceptionele distillaat qua smaak, mondgevoel, geur en kleur. En regelen we alles: specerij, etiket, de fles en alles rondom accijnzen en regelgeving. De flessen leveren we kant≠en≠klaar af.

 

Resultaat

Wil je meer weten over onze distilleerderij of heb je zelf ideeÎn over een drank onder je eigen naam of merk? Neem dan even contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om alles haarfijn uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Of bezoek onze distilleerderij. Dan kun je meteen zien en proeven wat er allemaal mogelijk is.

Meer weten?

Shoot Communications denkt graag met u mee over de invulling van uw
vraag en de stappen om úw product op de Hollandse eettafel te zetten.